Bepaling afmetingen beschermhoes op maat

Hoe bepaalt u de afmetingen van uw beschermhoes op maat?

 • Meet het object op wat u wilt beschermen. Bij vierkante en rechthoekige beschermhoezen geeft u de lengte, breedte en hoogte door. Bij ronde beschermhoezen geeft u de diameter en de hoogte door.

  Wilt u een L- of U-vorm beschermhoes? Hiervoor zijn verschillende opties waar wij verschillende templates voor hebben gemaakt. Geef de maten door volgens het template!

  We kunnen alles op maat maken niks is te gek, vraag ons vooral! Onderstaand staan onder andere voorbeelden van beschermhoezen voor een BBQ, bar, picknicktafel, zwembad & aanhangwagen. Graag ontvangen we de afmetingen zoals aangegeven op de tekening.

 • Wij kunnen de juiste marge bepalen. Geef ons de strakke maten door van het object, door onze jaren lange ervaring weten wij wat de juiste marges zijn zodat de hoes goed om heb object gaat passen. Het is van belang dat de hoes gemakkelijk te plaatsen is en dat de hoes mooi strak zit zodat het niet gaat wapperen in de wind.

  Wij weten voor elke type beschermhoes wat de juiste maten zijn aan de hand van de strakke maten.

  Wij voegen extra ruimte toe in de lengte en breedte maten, de hoogte korten we iets in. De hoes zal namelijk wat groter uitvallen door de genomen marges in de lengte en breedte maten. Wanneer we de hoes niet inkorten zal de hoes op de grond vallen en dit wil je niet hebben. Tevens is het goed als de hoes iets van de grond komt voor de nodige ventilatie.

 • Houd rekening met het aanzicht. Wilt u geen vierkante, maar bijvoorbeeld een L-vormige beschermhoes? Dan is het van belang dat u de afmetingen vanaf het juiste aanzicht doorgeeft.

  U krijg bij de prijsopgave altijd een tekening met de afmetingen. Deze tekening is leidend controleer deze daarom goed.

Beschermhoes Gas BBQ
Beschermhoes op maat buitenkeuken BBQ 3
Beschermhoes BBQ 4
Beschermhoes BBQ Bastard, Green Egg, Kamado Joe of Grill Guru
Beschermhoes Buitenkeuken
Beschermhoes buitenkeuken met twee BBQ's
Beschermhoes hoekbank U-vorm 1, hoogte aflopend
Beschermhoes hoekbank U-vorm 2
Beschermhoes L-vorm 1, Hoekbank
Beschermhoes L-vorm 2, hoekbank aflopend in hoogte
Beschermhoes L-vorm 3, hoekbank aflopend in hoogte
Beschermhoes L-vorm 4, hoekbank aflopend in hoogte
Beschermhoes bank chaise Longue
Beschermhoes bank chaise Longue
Beschermhoes stoel