Bepaling afmetingen beschermhoes op maat

Hoe bepaalt u de afmetingen van uw beschermhoes op maat?

 • Meet de afmetingen afhankelijk van uw beschermhoes vorm. Bij vierkante en rechthoekige beschermhoezen geeft u de lengte, breedte en hoogte door. Bij ronde beschermhoezen geeft u de diameter en de hoogte door. Wilt u een L-vormige beschermhoes? Geef dan nummers 1 tot en met 6 door. Wilt u een U-vormige¬†beschermhoes? Geef dan nummers 1 tot en met 8 door. We kunnen ook een op maat gemaakte Picknicktafel¬†beschermhoes maken, graag ontvangen we 5 afmetingen, zie onderstaande tekeningen.

 • Zorg voor een kleine marge. Heeft u de afmetingen opgenomen? Tel hier dan een kleine marge bij op (+/- 3 tot 7 cm). Deze extra marge zorgt ervoor dat u de beschermhoes gemakkelijker kunt plaatsen. Daarnaast kunt u deze marge gebruiken om te zorgen voor voldoende ventilatie en afwateringsmogelijkheden.

  Wij adviseren de volgende marges:

  <90 cm : 3 cm marge

  90 t/m 400 cm: 5 cm marge

  400 cm: 7 cm marge

  Voor L-vorm en U-vorm hoezen raden wij minimaal 7 cm verhoudingsgewijs marge aan.

  U kunt het best ons de exacte afmetingen doorgeven, wij zullen de juiste marge aan de afmetingen toevoegen.

 • Houd rekening met het aanzicht. Wilt u geen vierkante, maar bijvoorbeeld een L-vormige beschermhoes? Dan is het van belang dat u de afmetingen vanaf het juiste aanzicht doorgeeft. Wij hanteren hierbij het bovenaanzicht.

  Heeft u de door u gewenste afmetingen doorgegeven? In geval van enige onduidelijkheid sturen wij u vrijblijvend een op maat gemaakte tekening waarin de afmetingen zijn weergegeven. Hiermee wordt miscommunicatie voorkomen, zodat de juiste afmetingen beschikbaar zijn voor het opstellen van de offerte en eventuele plaatsing van de bestelling.

Beschermhoes afmetingen