Beschermhoes op maat laten maken voor uw picknicktafel

Voor uw picknicktafel met of zonder leuningen, vierkant of rond.

  • Waterbestendige beschermhoezen op maat gemaakt voor uw picknicktafel. Eenvoudig uw maten doorgeven via onze verschillende templates en wij produceren uw beschermhoes 100% op maat.

  • Sterk materiaal. Wij gebruiken voor onze beschermhoezen op maat duurzaam en sterk 320D, 400DS of 600DS polyester stof.

  • Premium coating. Wij gebruiken voor onze beschermhoezen een premium PU coating met een waterkolom van maar liefst 5000mm. De coating is van groot belang voor de waterdichtheid en levensduur van de beschermhoes. De buitenkeuken beschermhoes is tevens vlam vertragend.

  • Standaard opties: Sluitende onderzijde, ventilatie gaten en een opbergtas. Uw beschermhoes wordt geleverd met een elastiek koord of touw in de zoom, ventilatiegaten, bevestiging ringen en een opbergtas om uw beschermhoes netjes op te bergen.

  • Persoonlijk advies. Wij helpen en adviseren u graag om zo tot de perfecte beschermhoes op maat te komen. Wij kunnen u telefonisch of per mail te woord staan. Indien u graag langs wilt komen, dan kan dit ook.

  • Snelle levering en gratis verzending. Uw beschermhoes op maat is binnen 2 weken klaar. Uw beschermhoes wordt boven een orderbedrag van 100 euro gratis verzonden binnen Nederland en België.

Beschermhoes op maat voor uw picknicktafel

Hoe werkt het?

Uw beschermhoes voor uw picknicktafel wordt geheel op maat voor u gemaakt. Op basis van de door u opgegeven afmetingen ontvangt u een offerte en na vrijgave wordt de beschermhoes geproduceerd. Mocht er geen template tussen zitten die u kunt gebruiken, dan kunt u een foto toesturen, zodat wij een schets voor uw situatie kunnen maken.

Stap 1: Meet aan de hand van onze templates nauwkeurig uw picknicktafel op

Om een perfecte beschermhoes voor uw picknicktafel op maat te maken, kunt u aan de hand van onderstaande templates de maten doorgeven.

U kunt ons het beste de exacte maten van de loungeset doorgeven, wij kunnen de juiste marges voorzien, zodat de hoes goed gaat passen.

Heeft u een picknicktafel die er anders uitziet dan onderstaande templates? Geen probleem! U kunt een aanvraag doen via het aanvraagformulier onder aan deze website. Voeg een foto toe van de betreffende loungeset en nog mooier een schets erbij met de maten. Mocht u niet zo handig zijn met het maken van een schets, dan kunnen wij aan de hand van de foto een schets maken zodat u de maten kunt invullen.

Beschermhoes op maat Picknicktafel
Beschermhoes L-vorm 3, hoekbank aflopend in hoogte

Stap 2: Geef uw maten voor uw picknicktafel door via het aanvraagformulier of per E-Mail.

U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 12 uur per e-mail een offerte en tekening met de afmetingen voor uw op maat gemaakte picknicktafel beschermhoes. Mocht u geen e-mail hebben ontvangen, controleer dan alstublieft uw ongewenste e-mail.

Stap 3: Productie & Levering

Na uw akkoord en bestelling starten wij de productie. Vervolgens wordt na de betaling uw beschermhoes op maat voor uw picknicktafel of een ander maatwerk beschermhoes in 2 weken geleverd. De beschermhoes op maat wordt boven een orderbedrag van 100 euro gratis geleverd binnen Nederland en België.

Wij leveren naast een beschermhoes voor een picknicktafel uiteraard ook beschermhoezen voor tuinmeubelen, transportbescherming, loungesets, buitenkeukens, banken, stoelen en meer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Gedurende het proces wordt u verschillende keren op de hoogte gehouden.

Hieronder vindt u een aantal foto’s van tevreden klanten die een beschermhoes hebben besteld voor hun picknicktafel of andere producten.

Unboxing video Beschermhoesopmaat.nl

Hierboven ziet u een ”Unboxing” video. Deze video is gemaakt door onze klant Nookpod.com. Wij hebben beschermhoezen geleverd voor mobiele vergaderruimtes voor Nookpod. In deze video kunt u zien hoe uw hoes geleverd gaat worden. Heeft u een grotere bestelling, dan wordt uw bestelling in dozen geleverd.

Video tevreden klant L-vorm loungeset.

Bovenstaande video hebben wij ontvangen van een tevreden klant, dit betreft de L-vorm 5 met twee zijtafels. De klant heeft ons de exacte maten doorgegeven wij hebben hiervoor de juiste marges bepaald en de hoogte wat ingekort zodat de hoes niet op de grond hangt.

Benieuwd naar de prijs voor uw op maat gemaakte picknicktafel beschermhoes?

Geef hieronder de afmetingen door. U ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 12 uur onze scherpe prijs per e-mail.

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

U kunt ons mailen op info@beschermhoesopmaat.nl. Bereiken per telefoon: +31 (0) 6 233 56 909, of vult u het formulier hieronder in.

U ontvangt uw vrijblijvende offerte binnen 12 uur.

Naast het aanvraagformulier staan een aantal populaire producten. Staat uw object er niet bij? Druk dan op de onderstaande groene knop, u wordt naar een pagina geleid met meer templates. Staat hier ook niks tussen dan kunt u altijd via het comment veld de afmetingen doorgeven, u kunt ook foto’s of een schets meesturen met de aanvraag.

Beschermhoes op maat Picknicktafel
Beschermhoes L-vorm 3, hoekbank aflopend in hoogte
Beschermhoes L-vorm 4, hoekbank aflopend in hoogte
Beschermhoes hoekbank U-vorm 1, hoogte aflopend
Beschermhoes hoekbank U-vorm 2
Beschermhoes stoel
Beschermhoes BBQ Bastard, Green Egg, Kamado Joe of Grill Guru
Beschermhoes buitenkeuken met twee BBQ's
Let op! Controleer uw email adres goed. Indien uw email adres onjuist is kunnen wij u niet bereiken. Heeft u een Hotmail account? Dan komt de offerte aanvraag waarschijnlijk in uw ongewenste email terecht.
Zou u kunnen aangeven of u een zakelijk of particuliere klant bent?
Indien anders, geef uw opmerkingen door in het opmerkingenveld. Indien u een prijs wilt voor meerdere verschillende hoezen, geef dan de overige afmetingen door in het opmerkingen veld.
Hier kunt u aangeven of wij de geadviseerde speling dienen toe te passen, of als je dit zelf al gedaan hebt.
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.