Bestelling plaatsen voor uw DTB Grill beschermhoes.

Heeft u een DTB Grill aangeschaft bij www.dtbgrill.com? U kunt bij ons rechtstreeks een bestelling plaatsen voor uw DTB Grill beschermhoes. De beschermhoes is afgestemd met DTB Grill en past perfect.

De prijzen voor de DTB Grill beschermhoes is als volgt:

400DS: 130 euro ; 600DS: 150 euro. De prijzen zijn incl. verzending en BTW.

Graag in het opmerkingenveld invullen dat u een DTB Grill hoes besteld. U kunt het volgende offertenummer invullen in het bestelformulier: NL32997. 

Op deze pagina kunt u de benodigde gegevens invullen voor het plaatsen van een bestelling. Na het invullen van de gegevens ontvangt u van ons de factuur per mail. Wanneer deze factuur akkoord is gegeven is de bestelling definitief. Heeft u de factuur binnen 12 uur niet ontvangen, controleer dan uw ongewenste email.

Let erop dat de gegevens zorgvuldig worden ingevuld, deze gegevens worden gebruikt bij de verzending van uw bestelling. Tevens is het offertenummer een uniek nummer, wanneer u hier een verkeerd nummer invult, kan dit een beschermhoes zijn van een andere klant.

Heeft u nog een andere beschermhoezen nodig, kijk dan op onze website! Wij maken alles op maat! Klik op onderstaande button om naar al onze maattekeningen te gaan, zit hier niks tussen, stuur ons dan een aanvraag met wat foto’s van het object en wij maken een maattekening voor u.

Voor en achternaam.
Het offertenummer begint met NL en heeft daarna 5 cijfers. (NL12345) Uw offernummer heeft u gekregen in uw offerte, tevens staat dit nummer ook in het onderwerp van de mail.
U ontvangt op dit email adres de factuur en tracking gegevens van uw bestelling.
Cijfers en letters aan elkaar vast aub.
Plaats hier de overeengekomen prijs in die u heeft ontvangen in de offerte. Is uw orderbedrag onder de 100 euro? Wij zullen nog 7 euro verzendkosten in rekening brengen.
Minimumprijs: 35,00 €
U ontvangt een reparatie set voor het repareren van een scheur of gat in de beschermhoes.
Indien u nog een afmeting wilt aanpassen kunt u dat hier aangeven. U krijgt de definitieve tekening nog in de factuur te zien.
Beschermhoes op maat DTB Grill