Offerte akkoord, plaats hier uw bestelling.

Heeft u een offerte ontvangen en bent u hiermee akkoord? Op deze pagina kunt u de benodigde gegevens invullen voor het plaatsen van een bestelling. Na het invullen van de gegevens ontvangt u van ons de factuur per mail. Wanneer deze factuur akkoord is gegeven is de bestelling definitief. Heeft u de factuur binnen 72 uur niet ontvangen, controleer dan uw ongewenste email.

Let erop dat de gegevens zorgvuldig worden ingevuld, deze gegevens worden gebruikt bij de verzending van uw bestelling. Tevens is het offertenummer een uniek nummer, wanneer u hier een verkeerd nummer invult, kan dit een beschermhoes zijn van een andere klant.

Let op! Zijn de maten nog niet helemaal naar wens? Dan kunt u de gewijzigde maten aangeven in het opmerkingenveld. Wij zullen de afmetingen voor u wijzigen. De definitieve afmetingen worden met de factuur meegestuurd. Controleer deze goed. De maten op de factuur zijn leidend.

Voor en achternaam.
Het offertenummer begint met NL en heeft daarna 5 cijfers. (NL12345) Uw offernummer heeft u gekregen in uw offerte, tevens staat dit nummer ook in het onderwerp van de mail.
U ontvangt op dit email adres de factuur en tracking gegevens van uw bestelling.
Cijfers en letters aan elkaar vast aub.
Plaats hier de overeengekomen prijs in die u heeft ontvangen in de offerte. Is uw orderbedrag onder de 100 euro? Wij zullen nog 7 euro verzendkosten in rekening brengen.
Minimumprijs: 35,00 €
U ontvangt een reparatie set voor het repareren van een scheur of gat in de beschermhoes.
Indien u nog een afmeting wilt aanpassen kunt u dat hier aangeven. U krijgt de definitieve tekening nog in de factuur te zien.